SMOG-1 megbeszélés 2018. március 23.

Herman Tibor antenna nyitót beültette, már csak le kell tesztelni. Az analóg érzékelők teszteléséhez napelem szükséges. Az antenna nyitót és az analóg érzékelőket április 4-én teszteli le.

Géczy Gábor minden panelt beültetett és bemért. A deployment switch (kibocsátást érzékelő kapcsolót) még nem ültette be, mivel ez közvetlen az integrálás előtt esedékes a pontos illesztés miatt.

A doziméter szoftver 95%-os készültségben van az energiatakarékos üzemet is megvalósította, továbbá -40 és 90°C közötti hőmérsékleten a doziméter paneljeit hőkamrában tesztelte. Hátra van még a sugárzásmérés melynek egyeztetése folyamatban. A PCU dokumentáció a flash írás/olvasás és az OBC váltás megvalósítása maradt hátra.

Kristóf Timur minden panelje beültetve. Egy repülő példányt felélesztett. Morze vezérléssel és fájlrendszerrel elkészült, alaposabb tesztelés szükséges még, amiket az április 2-ai héten hajt végre.

Dudás Levente repülő példányokat le tesztelte, szinkronizációs csomaghoz adatokat generált. A morze megvalósítása és a COM összemérése az OBC-vel, március 29-én lesz.

Ádám a 64 bájtos csomag hosszat a hétvége folyamán valósítja meg. A frekvencia állítást és a parancs nyugtát az április 4-ei héten teszteli le.

A BUS csatlakozók megérkeztek, Levente a jövő hét folyamán beforrasztja őket.

A földi vezérlő állomás folyamatos műhold követése a hétvégén valósul meg. Jelenleg az állomáson csak a vevő ág üzemel, de elkezdtük az előkészületeket az adó ág beüzemeléséhez.

A következő megbeszélés április 6-án lesz.

Budapest 2018. március 25.

Hödl Emil Viktor